Şubat 10, 2011

Japon Balıkları için Günlük Bitkisel Bakım,

Merhabalar,

Bugün okuduğum bir makalede Japon Balıkları için sindirim  sistemlerine yardımcı olabilecek, doğal olarak renk ve vitamin verecek bir bakımdan bahsediliyordu. Makalede iki günde bir balıkları zinde tutmak için dilimlenmiş kabak, salatalık ve portakal (Sadece birinden bir dilim) verdiğini ve bu sayede balıklarının doğal vitaminler aldığından bahsetmekte idi. Ben bugün salatalıkla başlıyorum, sonuçlaradan size bahsedeceğim.

Önemli: Dilimleri balıklarınız yiyebilmeleri için mümkün oldukça ince dilimleyiniz



2 yorum:

  1. Salatalığa ranchumun ilgisi pek olmadı fakat orandalar biraz tırtıkladı. Kabak ve portakal içinde ilerleyen günlerde görüş bildireceğim.

    YanıtlaSil
  2. portakalı verirken ilk önce portakal dilimlerinin kabuğunu soyun, daha sonra küçük parçalar halinde keserek ya da portakalın tanemsi yapılarını ayırarak veriniz. benim balıklara ilk verdiğimde balıklar açtı ilk tepki saldırgan oldu fakat sonra ilgileri pek olmadı, ikinci denemem de balıkları 1 saat önce hafif yemlemiştim (normalin 1/3'ü kadar) bu denemede ilgi gayet güzeldi hepsini bitirdiler.
    NOT: fazla miktarda verip su dengesini bozmayın

    YanıtlaSil